Unul sau mai Multi oameni de zapada, in diferite ipostaze, care sa impodobeasca orice Gradina intr-o maniera cu totul deosebita. Si, pentru ca e in Natura, lasati Omul de zapada sa se Bucure DIN peline de tot CEEA ce misca in jurul sau. Iată CEI 15 oameni de zăpadă neconvenționali Care vă pot inspira: nu va lasati incorsetati de forma traditionala a unui OM de zapada pentru ca nu va iesi deloc in evidenta in acest fel. Jucati-va cu contururi Pline de frumusete si dati-i Omului vostru de zapada un Chip Cat mai expresiv, pentru a atrage privirile curioase. Depasiti, de asemenea, spatiile clasice si folositi-va de toate accesoriile DIN curte pentru a crea ceva Cat mai original cu putinta. Cateva exemple in pozele de mai jos. Cu puțină răbdare și imaginație, oricine poate construi ONU OM de zăpadă INEDIT. Ai nevoie de un borcan de 400 ml și un glob transparent. Umple-le Cu vată. Borcanul va fi corpul, iar Globul. Lipește Nasturi PE borcan și cu un marqueur permanent, desenează Gura și ochii PE glob.

E musai să-i Pui un FULAR la gât omulețului. Frigul de vigne. În așteptarea zăpezii, ține-i ocupați PE CEI MICI cu niște oameni de zăpadă care nu se topesc. V-am făcut curioși? Cum zapada si-a facut in sfarsit aparitia, puneti-va imaginatia si creativitatea la treaba pentru a va Bucura Copiii Cat timp incalzirea Globala IA o mica pauza. Noi venim cu imagini originale pentru a va inspira. Vedeti mai jos cativa dintre CEI mai frumosi oameni de zapada, adevarate opere de Arta in mijlocul Naturii, in fotografii Care vorbesc in MII de cuvinte sugestive. Pentru acel moment Când totuși își va face și zăpada apariția, uite o idee de OM de zăpadă… neconvențional.

În Loc să-l construiți în picioare, lucru ce poate da uneori bătăi de Cap, așezați-l orizontal. Îl puteți face să pară că stă PE un șezlong, la Soare. Desenați-i ochelari de Soare și e Gata. Nu că-i amuzant? Noi venim cu imagini originale pentru a va inspira. Însă un OM de zăpadă nu trebuie să arate neapărat așa. Publicația brightside.me a adunat 15 exemple de oameni de zăpadă foarte originali, Care demonstrează că tradiția ridicării oamenilor de zăpadă poate fi oricând reinventată. . Integrati oamenii de zapada in vremurile Contemporane, adaptandu-i la „nevoile“ DIN zilele de astazi. Cu siguranta aceste creatii vor aduce un zambet sincer PE FATA celor care vor gusta GLUMA Buna. Cum zapada si-a facut in sfarsit aparitia, puneti-va imaginatia si creativitatea la treaba pentru a va Bucura Copiii Cat timp incalzirea Globala IA o mica pauza.

Poţi alege modelul clasic, Dacă nu ai prea mult timp la dispoziţie sau te poţi inspira DIN următoarele modele de oameni de zăpadă. Sau poate ai tu o idee şi mai Bună… Mai mult, un OM de zăpadă nu trebuie să fie neapărat OM: poate fi o pisică, o copie a unei statui celebre sau un personaj DIN desenele Animate. Tot un OM de zăpadă Bun de mâncat, Dar ca fel principal. Prepară niște orez de sushi și formează biluțe DIN El. Clasicul NAS va fi DIN beţişoare de MORCOV, iar ochișorii DIN semințe de Susan Negru sau negrilică. Dacă vrei să aibă și pălăriuță, o Felie de castravestiete e perfectă.