Produsul se remarca prin duritate superioara, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in Medii chimic agresive, acide sau alcalines, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc. Vopseaua epoxidica pentru pardoseli poate fi colorata Industrial, in orice nuanta a cartelei RAL. Produsul Vopsea Epoxidica de Pardoseala „EMEX“ este un produs agrementat sanitar, fapt ce permite folosirea acesteia in spatii unde sunt sollicitate conditii de Igiena foarte restrictive, cum ar fi zoneLe destinate Industriei farmaceutice sau prelucrarii si desfacerii alimentelor. Vopsea Epoxidica pentru Pardoseala „EMEX“-produs fabricat ca sistem bicomponent, Profesional, Cu performante de pelicula superioare Altor vopsele cu aplicatii similare. Acest Tip de Vopsea pentru Beton sont en compozitie Faina de Cuart si alte materiale dure, Care permis realizarea unei pelicule cu parametri de rezistenta si duritate ridicati, foarte necesari acestui astuce de aplicatie. Produsul este alcatuit DIN Doi Componenti, care vor asigura intarirea sistemului si realizarea parametrilor de performanta necesari unei vopsele pentru pardoseli: Vopsea Epoxidica pentru pardoseli DIN beton „EMEX“-destinata utilizarii profesionale pentru zapewniania unei protectii si a unor caracteristici de rezistenta excelente si de durata, conferind totodata si un aspect Estetic Superior pardoselilor astfel vopsite. Aceste vopsele epoxidice se folosesc pentru suprafete DIN Beton, Mozaic, Piatra, etc., prioritar in conditii de Interior, Dar se pot utiliza si la Exterior, in cazuri determiné si cu o Pregatire speciala a produsului, suportului si aplicarii. Fiind vopsele profesionale este recomandata Aplicarea de catre Personal specializat, sau cu experienta. Este utilizata, Cu foarte buna rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, Dar Si Chimici ca expunere la emisii CHIMICE, prezenta hidrocarburilor sau a compusilor Chimici de GEN MeOH, sau EtOH, Dar Si in spatii de Prezentare, sau de productie, in Special cu trafic intens. Sunt mai multe magazine Care en ligne Vet astfel de Rasini. Trebuie sa cautati „Rasina epoxidica pentru lemn“ sau Rasina epoxidica transparenta „.

Cu aceste Rasini puteti obtine transparenta si claritate. Toate cele bune! Culoarea rășinii este de obicei galben-maroniu deschis pana la maroniu, asemănătoare chihlimbarului. Sunt însă și rășini transparente, total incolore, cu ajutorul cărora se obțin părți de mobilier foarte Clare. ELE pot fi colorate, Cu coloranți sau pigmenți, în funcție de Rezultatul final – transparent sau OPAC. Buna Ziua, Rasina pentru lemn este pentru Interior si se aplica prin turnare. Pentru Exterior exista Rasina pentru pardoseli Care se aplica PE Beton, Piatra, Zona de Langa piscina, etc. Si dans acest caz se aplica tot prin turnare. Pentru extérieur exista lacuri si vopsele Care rezista la conditiile exterioare si pot fi aplicate cu pensula.

Toate cele bune! Foarte bun articolul. Spre rusinea MEA, Abia acum am vizionat pe net un vidéo cu niste m. facute Din acest Material si din lemn. Rezultatul a fost spectaculos si nu stiam cum sa aflu mai multe. Articolul dumneavoastra a fost de un Real ajutor. Multumesc există și opțiclusion folosirii detergenților profesionali, creați Special pentru rășina epoxidică. Există trei tipuri de detergenți: interesant articolul de mult timp urmaresc Informati despre rasinile epoxi ma Bucur ca ATI abordat acest subiect Sper sa reveniti cu informatii suplimentare pentru confecționați blat la bucătărie ce fel de rășină ar trebui sa Folosesc? Stimata Doamna Mihaela Radu am mai apelat la bunavointa dumneavoastra si m-am lamurit, clarificat.